Kuntotarkastus

Olemme henkilö- ja yritysarviointi SETI:n pätevöittämä, Sähkölaitteistojen kuntotarkastaja yritys.

Todistus on osoitus pätevyydestä suorittaa kiinteistön sähkölaitteiden kuntotarkastuksia ja laatia niiden pohjalta kiinteistön sähkölaitteiden kuntoarvio/raportti sekä mahdollinen korjaus- ja uusimisohjelma.

 

Kuntotarkastus

Kuntotarkastus antaa tarkan, kolmannen osapuolen tekemän raportin sähkölaitteiston tämän hetkisestä kunnosta. Raportti sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen sähkölaitteistosta ja siihen liittyvistä osista. Raportti pitää sisällään myös suositukset lyhyen- ja pitkän aikavälin kunnossapitotoimista.

 

Kuntotutkimus

Sähkölaitteiston kuntotarkastus on suositeltavaa suorittaa kaikissa kiinteistöissä määräajoin. Se voidaan toteuttaa esim. Lain vaatiman määräaikaistarkastuksen yhteydessä, mikäli kyseessä on tarkastusta vaativa laitteisto. Meiltä saatte myös määräaikais- ja varmennustarkastukset edullisesti.

Kuntotarkastusraportti on hyvä työkalu esim. As Oy:n hallituksille ja isännöitsijöille. Kun halutaan ennakoida ja järkeistää sähkölaitteiston kunnossapitokustannukset, sekä saada ensikäden tietoa missä järjestyksessä ja millä laajuudella mahdollista sähkölaitteiston saneerausta kannattaa toteuttaa.

Kuntotutkimus on hyvä tehdä mille tahansa sähkölaitteistolle, jonka käyttöikä on yli kymmenen vuotta ja dokumentaatio on puutteellinen. Jos olet ostamassa esimerkiksi omakotitaloa ja sähköturvallisuus epäilyttää, niin kuntotutkimus on oikea tapa varmistua turvallisuudesta.